SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)--jan 7, 2021--

Andersen Global udvider sin tilstedeværelse i Afrika og kommer ind på markedet i Congo ved hjælp af en samarbejdsaftale med firmaet Africa Tax & Legal Services (ATLS), som specialiserer sig i skatterådgivning og juridisk bistand.

Firmaet, som er baseret i Pointe-Noire, har et internationalt ry som et af de førende firmaer i Congo. Under ledelse af administrerende direktør Eric Tasi Ndjodo tilbyder de 10 professionelle medarbejdere i teamet et stort udvalg af løsninger inden for skat, erhvervsjura, selskabsret, arbejdsret og HR-ressourcer, og de servicerer virksomheder inden for brancher som IT, energi samt olie og gas.

”Vores firma er forpligtet til at sikre de bedste løsninger for vores klienter ved konstant at udvide vores viden og vores ressourcer”, siger Eric. ”I takt med at behovet hos vores klienter vokser, vil det ikke-eksklusive samarbejde med vores nye kollegaer hos Andersen Global udvide vores evne til at tilvejebringe integrerede og problemfri servicer til klienter i hele verden.”

”Eric og hans team sætter standarden for klientservice på deres marked”, siger Mark Vorsatz, bestyrelsesformand og administrerende direktør hos Andersen Global. ”Deres ligesindede holdninger og solide ry for at levere de bedste løsninger på markedet gjorde dem til en perfekt tilføjelse til vores organisation i forbindelse med den fortsatte styrkelse af vores platform i regionen.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden etableringen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC er Andersen Global vokset til nu at have 6.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 227 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

CONTACT: Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

KEYWORD: CALIFORNIA AFRICA TURKEY CONGO UNITED STATES NORTH AMERICA EUROPE

INDUSTRY KEYWORD: FINANCE CONSULTING ACCOUNTING PROFESSIONAL SERVICES LEGAL

SOURCE: Andersen Global

Copyright Business Wire 2021.

PUB: 01/07/2021 05:55 AM/DISC: 01/07/2021 05:55 AM

Copyright Business Wire 2021.

0
0
0
0
0